Menu imprezowe
· Zupa
– rosół z kaczki z domowym makaronem
· Danie główne na półmiskach
– roladki wieprzowe
– „de Volaille”
– pieczeń z prosiaka
– kotlet schabowy
· Dodatki
– ziemniaki
– kluski śląskie z sosem
– kapusta na ciepło (biała lub czerwona)
– mix sałat z sosem winegret
– surówki (do wyboru)
· Ciasta
· Tort
· Puchar lodów z owocami
· Kawa, herbata
· Napoje (soki, woda) w dzbankach
· Zimna płyta / kolacja
– deska wędlin
– sałatka jarzynowa
– sałatka Cezar
– śledzie
– pikle, ogórki, oliwki
– galaretki drobiowe
– jajka
– pieczywo
– masło
· Ciepła kolacja I (do wyboru)
– bogracz
– barszcz z krokietem
– żurek śląski
· Ciepła kolacja II wariant (do wyboru)
– pierś z kurczaka faszerowana musem szpinakowym
– grillowany schab po zbójnicku
– ziemniaki opiekane
– ryż
– surówka z czerwonej kapusty
– kalafior i brokuł gotowany
Godziny otwarcia
Poniedziałek: 12:00 -21:00
Wtorek: 12:00 -21:00
Środa: 12:00 -21:00
Czwartek: 12:00 -21:00
Piątek: 12:00 -21:00
Sobota: 12:00 -21:00
Niedziela: 12:00 -21:00
Napisz do nas