I. Obiad – zupa do wyboru
|
90zł
|
• rosół z kaczki z domowym makaronem, • zupa grzybowa,
Danie główne na półmiskach:
• roladki wieprzowe, • de Volaille z masłem i pietruszką, • pieczeń z prosiaka lub pieczona pierś z kaczki, • kotlet schabowy,
Dodatki:
• ziemniaki gotowane lub opiekane, • kluski śląskie, sos, • kapusta biała lub czerwona na ciepło, • 3 rodzaje surówek,
|
II. Napoje
|
40zł
|
• kawa, herbata, • woda, sok jabłkowy i pomarańczowy w dzbankach,
|
III. Ciasta i tort – dodatkowo płatne wg. wagi
|
1kg – 40zł
|
• sernik, • jabłecznik, • smoczy deser (z galaretką), • tortowe,
|
IV. Zimna płyta
|
50zł
|
• deska wędlin i serów, • sałatka jarzynowa, • sałatka grecka, sałatka cezar, • galaretki mięsne, • jajka, • mix śledzi, • pikle, ogórki, oliwki, • pieczywo i smalec,
|
V. Ciepła kolacja – Wariant I
|
20zł
|
• bogracz, • barszcz z krokietem, • żurek,
|
V. Ciepła kolacja – Wariant II
|
40zł
|
• ziemniaki lub frytki, • 2 surówki, • mięso (kotlet szwagra, kotlet po zbójnicku lub pierś ze szpinakiem),
|
VI. Prosie pieczone
|
1200zł
|
z kaszą i dwa rodzaje sałatek (na 20 osób)
|
VII. Indyk pieczony
|
500zł
|
(porcja na 6 osób)
|
VIII. Deska kanapek
|
200zł
|
(6–8 osób)
|
Czas trwania imprezy maksymalnie 8 godzin.
|