MENU NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE
Zupa (do wyboru)
– rosół z domowym makaronem
– borowikowa z łazankami
Danie główne na półmiskach
– roladki wieprzowe z nadzieniem
– pieczeń z prosiaka
– schab panierowany
– panierowany filet z kurczaka
– udko z kurczaka
Dodatki
– ziemniaki
– kluski śląskie z sosem
– mix sałat z sosem winegret
– surówki
– kapusta biała lub czerwona na ciepło
Deser
– ciasta własnego wypieku
– tort
– puchar lodów z owocami
– kawa, herbata, napoje ( soki w dzbankach, woda gazowana, niegazowana)
Zimna płyta
– deska wędlin ( schab, karczek, szynka, kiełbasa, pasztet)
– sałatka jarzynowa
– sałatka Cezar lub grecka
– śledzie
– galaretki drobiowe
– jajka
– pieczywo
– masło / smalec
Ciepła kolacja I wariant
– grillowany schab po zbójnicku
– pierś przekładana szpinakiem
– ziemniaki, ryż
– surówki
Ciepła kolacja II wariant
– bogracz
– barszcz z krokietem (z mięsem lub z kapustą)
– żurek śląski z jajkiem
Ciepła kolacja III wariant
– udziec z dodatkami (ziemniaki, kluski, kasza gryczana, surówki)
Godziny otwarcia
Poniedziałek: 12:00 -21:00
Wtorek: 12:00 -21:00
Środa: 12:00 -21:00
Czwartek: 12:00 -21:00
Piątek: 12:00 -21:00
Sobota: 12:00 -21:00
Niedziela: 12:00 -21:00
Napisz do nas